Presentatie

We kennen het allemaal: presentaties die dermate overladen zijn dat het publiek al snel de draad kwijt raakt. Om te blijven boeien, moeten presentaties in de eerste plaats een verhaal brengen. Niet altijd makkelijk, want vaak is het een stuk sneller om bestaande tekst en figuren in PowerPoint te dumpen dan om een beknopt en doordacht verhaal op te bouwen.

Misschien loont het wel om eens iets totaal nieuws uit te proberen? Een Prezi bijvoorbeeld. Heel anders van opzet, stimuleert de Prezi werkomgeving om een visueel verhaal te brengen met een minimum aan tekst. Het resultaat? Een dynamisch geheel dat tijdens het presenteren uitnodigt om een verhaal te vertellen, eerder dan een reeks slides te becommentariëren.

Bekijk, ter illustratie, onderstaande Prezi die toelichting geeft bij de blog post Clustering kan ook ingenieurs slimmer maken.

Meer weten?

Klik op de figuur om de Prezi te bekijken. Gebruik de pijlen onderaan de Prezi om door het verhaal te wandelen. Eventueel kan je de Prezi ook schermvullend en/of in Autoplay-modus weergeven.

Gebruik je een mobiele browser, dan zal je gevraagd worden  om de Prezi viewer app te installeren.

Op zoek naar andere content marketing oplossingen?

Hieronder vind je een overzicht van waarmee The Write Mind je zoal kunnen helpen op het vlak van print, online & 1-op-1 content marketing. Selecteer de dienst waarover je meer informatie wil, en klik via het icoon door naar de overeenstemmende pagina.

Meer content marketing inspiratie vind je in het ibook The Write Idea

Luc MeulewaeterPresentatie