CONTENT MARKETING INSPIRATIE NODIG?

Ontdek hoe je de brug slaat naar je doelgroep

Kies de beste mix van communicatiekanalen

Net zoals jouw content uniek is voor je bedrijf, zal ook de manier waarop je die het best naar je doelgroep verspreidt dat zijn.  Afhankelijk van je zakelijk model kan dat via online en mobiele kanalen zoals een blog, een themasite of een digitale nieuwbrief. Maar evengoed kan een boek of een gedrukt magazine de meest doeltreffende manier zijn om jouw doelgroep te bereiken.  Content marketing is inderdaad geen synoniem van online marketing. Niet zelden is een goede mix van gedrukte en online content belangrijk voor een sterke content marketing strategie, maar dat moet uiteindelijk steeds op maat van jouw bedrijf worden bekeken.

En maak die keuze met kennis van zaken

The Write Mind beschikt over de nodige kennis en expertise om je hierbij te helpen. Om je concrete content marketing inspiratie te geven, vind je hieronder een overzicht van communicatiekanalen waarvoor je op The Write Mind een beroep kan doen.  Stuk voor stuk zijn het kanalen met een sterk potentieel, ook voor jouw marketing campagnes.

Je zal enkel die communicatiekanalen terugvinden waarvoor The Write Mind je effectief ook volledige diensten kan aanbieden op basis van ervaring.  Daarnaast kan The Write Mind je adviseren en begeleiden om – in samenwerking met specialisten in het vak – je content te vertalen naar andere kanalen (zoals bijvoorbeeld video), of om een sociale media strategie uit te werken op maat van je bedrijf.

Luc MeulewaeterLaat je inspireren door The Write Mind