mindmarks

DIGITALE MARKETING WAAR JE BETER VAN WORDT

Meten is weten

De grote kracht van digitale marketing technologie schuilt in de mogelijkheid om binnen het kader van een marketing campagne heel gericht te experimenteren. Of het nu gaat over email marketing of over het ontwerpen van specifieke landingspagina’s (om maar enkele voorbeelden te geven), steeds kan je proefondervindelijk meten welke tactieken best werken om jouw doelpubliek op te bouwen en aan te spreken.

Een glazen bol is dus helemaal niet nodig. Dankzij een jarenlange ervaring met digitale marketing technologie kan The Write Mind met mindmarks je helpen om je marketing campagnes te testen en te optimaliseren.  Niet alleen helpt The Write Mind je meten wat het best werkt, er wordt ook voor gezorgd dat je die informatie eenvoudig kan terugkoppelen naar het verdere verloop van je campagnes.

CRM

Email marketing

Landingspagina

Webinar

Rapportering

Laat het internet voor jou werken

Digitale marketing technologieën evolueren dermate snel dat je misschien niet helemaal meer het bos door de bomen ziet.  Moet je nu kiezen voor één groot geïntegreerd platform waarmee je alle toeters en bellen op het vlak van marketing & CRM in huis haalt?  Of ga je beter voor individuele oplossingen die elk binnen hun eigen domein best-of-class zijn? Maar misschien loop je dan wel het risico dat je aan het eind van de rit met een reeks verschillende eilandjes zit die niet of nauwelijks met elkaar kunnen communiceren?

Wees gerust: op dit vlak beweegt er heel wat. Het opzetten van een robuuste communicatie tussen diverse online platformen (voor email marketing, landingspagina’s, webinars, CRM, …) is momenteel perfect mogelijk, maar vereist uiteraard wel wat gespecialiseerde kennis.  Die heeft The Write Mind in huis, zodat wij je effectief kunnen helpen om de vruchten van marketing automation ten volle te plukken. Op die manier laat je het internet daadwerkelijk voor jou werken.

Digitale marketing expertise

Om de expertise van The Write Mind op gebied van digitale marketing technologie meer concreet toe te lichten, vind je hieronder een overzicht van de digitale marketing diensten waarvoor je op The Write Mind een beroep kan doen.

Luc Meulewaetermindmarks Digitale marketing