mindcatch

LANDINGSPAGINA’S VOOR AL JE MARKETING CAMPAGNES

Je dacht dat landingspagina’s enkel nuttig waren voor online marketing campagnes?

Landingspagina’s werken prima in combinatie met online én print marketing campagnes. Gebruik ze bijvoorbeeld bij promotie van:

Publiceer snel en makkelijk

Ontwerp sprekende pagina's

Ontwerp sprekende pagina’s

Ontwerp landingspagina’s die converteren. Doe dat in jouw huisstijl met behulp van de Unbounce intuïtieve drag & drop builder – zonder enige kennis van HTML, CSS of JavaScript.

Publiceer op je website

Bouw landingspagina’s die je rechtstreeks binnen de vertrouwde omgeving van je eigen website publiceert.

Publiceer op je website
Bouw snel momentum op

Bouw snel momentum op

Vertrek van een uiterst soliede basis, en bouw je eerste pagina op basis van een reeks responsieve sjablonen die zomaar ter beschikking staan.

Maximaliseer het succes van je campagnes

Definieer diverse varianten

Definieer diverse varianten

Om te ontdekken wat jouw doelpubliek het meest aanspreekt, kan je snel verschillende varianten uitwerken voor je landingspagina’s.

Meet wat best werkt

Met A/B testen kan je vervolgens het gedrag van je bezoekers bijhouden, en opmeten welke paginavarianten het best scoren.

Meet wat best werkt
Integreer met je email marketing

Integreer met je email marketing

Unbounce laat zich heel eenvoudig integreren met je email marketing of CRM platform. Nieuwe contacten vinden zo automatisch hun weg naar jouw communicatiekanalen.

Met mindcatch kan je rekenen op een compleet pakket

PRODUCTEN DIE WERKEN

Unbounce wordt door meer dan 100.000 bedrijven ingezet om landingspagina’s te bouwen die werken op desktop of mobiel.  Unbounce combineert gebruiksgemak met een reeks unieke mogelijkheden waarmee u zelfs de meest complexe uitdagingen de baas kan.

ADVIES DAT JE VOORUIT HELPT

In de eenvoud toont zich de meester, en dat is voor landingspagina’s die converteren niet anders. Met het mindcatch dienstenpakket ondersteunt The Write Mind je om via een subtiele aanpak landingspagina’s te ontwerpen die maximaal converteren.

Luc Meulewaetermindcatch – Landingspagina’s